Blog

Yeah, Alle AED’s op Goeree in kaart! Kijk op https://becare.nl/aed-op-goeree/

Met hulp van https://www.hartslagnu.nl en alle eigenaren van AED’s in de Gemeente Goeree Overflakkee, durven we te zeggen dat we alle AED’s op het eiland in kaart hebben gebracht.

We hebben de AED’s ook verdeeld tussen een AED die binnen in pand hangt en alleen tijdens openingstijden beschikbaar is en een AED die in een buitenkast hangt. Op de pagina te zien door een groen of blauw icoon.

Weet jij waar in jouw woon- en werk omgeving een AED hangt?

Alle AED’s zijn ook aangemeld bij HartslagNu. Bel je 112 voor een reanimatie dan worden de burgerhulpverleners gealarmeerd. Zij krijgen óf het verzoek de AED op te halen en daarna naar het slachtoffer te gaan óf direct naar het slachtoffer te gaan. Je kunt burgerhulpverlener worden met een BLS/AED certificaat van de NRR, BHV en/of EHBO certificaat.

Onze missie: voor elke burger op Goeree binnen 6 minuten een AED beschikbaar en minimaal 6 personen per AED getraind om te kunnen reanimeren. We zijn HART op weg om dit te bereiken. Er zijn nog wat “witte vlekken” op Goeree. Wil jij een AED voor je bedrijf of voor je wijk? Neem dan contact op met BeCare en we komen vast tot een goed resultaat. #letssavelivestogether

We denken compleet te zijn met de inventarisatie die we samen met HartslagNu hebben gedaan. Heb jij of weet jij een AED op Goeree die nog niet in onderstaand overzicht staat, wil je dat even melden via info@becare.nl of via 0187892177. Je redt er levens mee! https://becare.nl/aed-op-goeree/