AED cursussen Zeeland en Zuid-Holland


Waarom AED en reanimatiecursus volgen bij BeCare?

Wekelijks worden er ruim 300 mensen getroffen door een circulatiestilstand. De overlevingskans van het slachtoffer wordt mede bepaald door het optreden van omstanders. Weet u hoe te handelen?

Onafhankelijke specialist

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren bij een circulatiestilstand. Het apparaat geeft elektronische stroomschokken af waarmee het hartritme weer op gang kan worden gebracht. BeCare is een onafhankelijke AED specialist en geeft u op basis van een locatie bezoek of uitgebreide anamnese een eerlijk advies bij aanschaf van een AED.

Volledig ontzorgd

Ook levert BeCare alle accessoires, zoals elektroden, batterijen en diverse tassen (ook Pelican case of Pax tas). Bovendien verzorgen wij het onderhoud van uw AED en wanneer er batterijen of elektroden vervangen moeten worden, geven wij u hiervan tijdig een signaal.

Bij inzet van de AED voor een reanimatie, ontvangt u van ons gratis nieuwe elektroden en indien van toepassing ook de nieuwe batterij.

Perfect afgestemd op de groep en de praktijk

 BeCare streeft naar een optimale kwaliteit waarin bij iedere verkochte AED minimaal 6 mensen worden opgeleid. Want zonder een goede training is een AED weinig waard. Wanneer u investeert in een AED, willen wij dat deze veiligheidsinvestering maximaal rendement oplevert. Daarom verzorgt BeCare: AED-cursussen en AED reanimatietrainingen op maat en op locatie; perfect afgestemd op de groep en op de praktijksituatie.

De cursus AED en reanimatie van BeCare leert u hoe u op een veilige en verantwoorde manier gebruik kan maken van de AED.

Boeken

Becare is NRR gecertificeerd 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.