EHBO cursussen Zeeland en Zuid-Holland


Waarom een EHBO-cursus volgen bij BeCare?

Als ondernemer, ouder of werknemer weet u: in de dagelijkse praktijk zit een ongeluk in een klein hoekje. Weet u te hoe te handelen bij calamiteiten? BeCare verzorgt EHBO-cursussen voor eerste hulp bij ongelukken onder de naam Acute Zorg / EHBO, volgens de richtlijnen van het landelijk erkende certificeringinstituut NIKTA of Cibot.

Wij werken met professionele instructeurs die jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan en weten wat spoedeisende zorg inhoudt. BeCare laat onnodige achtergrondinformatie achterwege en biedt bruikbare oefeningen en tips. U oefent met het gebruik van een oefen-AED, realistische oefenpoppen, en alle noodzakelijke verbandmiddelen. De training wordt indien gewenst ondersteund met een trainingsboek dat theorie en praktijk verenigt. Hand-outs kunnen eventueel dienen als geheugensteun. Na afloop van een EHBO/ Acute Zorg-training op maat en op locatie (of bij ons in Middelharnis, Heinkenszand, Zaandam, Poortugaal, Vierpolders of Zaandam) hebben deelnemers voldoende vertrouwen opgedaan om, in het geval van een incident, daadwerkelijk te handelen.

BeCare biedt daarbij ook cursussen aan die specifiek toegespitst zijn op slachtoffers in de kinderleeftijd, hier wordt geleerd om om te gaan met botbreuken, brandwonden en reanimatie/AED.

Vraag hieronder een offerte aan voor een EHBO cursus of navigeer links in het menu welke cursus bij u past.

EHBO cursus boeken

Bent u specifiek opzoek naar een Kinder EHBO Cursus?

Becare geeft regelmatig Kinder EHBO cursussen. Maak hieronder uw keuze.

Aanleggen van een handdekverband


 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.


Download brochure
 

BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.