reanimatie herhalingscursusAED reanimatie herhalingscursus

Houd je kennis en vaardigheden up-to-date met een AED reanimatie herhalingscursus. Deze cursus is opgezet voor degenen die eerder een volledige AED reanimatiecursus hebben gevolgd. In deze praktische herhalingscursus leer je de nieuwste richtlijnen en technieken, zodat je altijd klaar bent om te reageren op noodsituaties

Waarom een AED-herhalingscursus volgen?

Het behaalde certificaat verloopt en moet tijdig vernieuwd worden. Natuurlijk is het niet alleen vanuit administratief oogpunt van belang om de juiste papieren te hebben. Het is ook van (levens)belang om bij te blijven zodat je in noodsituaties effectief kunt blijven handelen.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Je krijgt een opfrissing van Basisreanimatie (BLS). De essentiële stappen voor het uitvoeren van effectieve borstcompressies en mond-op-mondbeademing om de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer te behouden.

Daarnaast laten we je ook in de herhaling zien hoe je een AED correct aansluit en gebruikt, inclusief het volgen van de gesproken instructies om levensreddende elektrische schokken toe te dienen.

Vanzelfsprekend oefenen we ook scenario's om je kennis en vaardigheden toe te leren passen in realistische situaties.  Zo kun je na afloop van de AED reanimatie herhalingscursus weer vol vertrouwen handelen wanneer het er echt toe doet.

Boek nu AED reanimatie herhalingscursus
reanimatie herhalings cursus

Veelgestelde vragen AED reanimatie herhalingscursusBoek AED reanimatie herhalingscursus
aed reanimatie herhalingscursus

Inhoud AED reanimatie herhalingscursus

De herhaling reanimatietraining van BeCare gaat in op basale reanimatievaardigheden (BLS) en het bedienen van de automatische externe defibrillator (AED) en herhaalt de vaardigheden. We behandelen een scenario.

Cursisten kunnen aan het einde van de training demonstreren:

  • Hoe omgegaan moet worden met een bewusteloos slachtoffer
  • Hoe borstcompressies en beademingen uitgevoerd moeten worden
  • Hoe een automatische externe defibrillator gebruikt moet worden
  • Hoe een bewusteloos slachtoffer dat ademt in een stabiele zijligging geplaatst moet worden

De reanimatietraining van BeCare voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad.

Boek hier jouw AED herhalingsreanimatiecursus