BHV herhaling cursus


Je BHV-certificaat is één jaar geldig. De kennis en kunde van bedrijfshulpverlening is na een jaar namelijk alweer ver weggezakt en het is daarom van belang om ieder jaar een BHV herhaling cursus te volgen.
Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image

€ 180
Wat leer ik tijdens de cursus?

Onze instructeurs herhalen een deel van de inhoud van de basiscursus BHV en zetten diverse situaties in scene die in je eigen organisatie voor kunnen komen. We maken graag gebruik van b.v. de incidentenlijst van het voorgaande jaar én de ervaringen van de deelnemers.

Voor wie is de BHV herhalingscursus?

De BHV herhalingscursus is voor medewerkers binnen de organisatie, die moeten optreden bij calamiteiten en een geldig BHV certificaat hebben

Wat zijn de eisen om deel te nemen aan de herhalingscursus?

Om de BHV herhalingstraining bij BeCare te volgen, moet je minimaal 16 jaar zijn. Daarnaast is het van belang dat je kennis van de taal hebt waarin de cursus wordt gegeven. Standaard wordt de training in het Nederlands gegeven, neem contact met ons op voor andere talen. Je bent uiteraard in het bezit van een geldig BHV certificaat, wat betekent dat je niet langer dan 15 maanden geleden een BHV cursus hebt gevolgd.

BHV herhaling

bhv cursus e learning

Vraag een incompany training aan

Wij geven onze BHV herhalingstraining niet alleen op onze eigen locaties, maar komen indien gewenst bij jou intern trainen. Heeft dit je voorkeur? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.


Boek de BHV herhaling cursus