EHBO BIJ EVENTS
Zet mij in!


GOEDE ZORG VOOR JE BEZOEKERS !

De veiligheid van je bezoekers is je grootste verantwoordelijkheid. Bij noodgevallen is EHBO direct vereist. Hoe goed ben je daarop voorbereid? Zeker bij grote evenementen, waarbij het honderden en soms wel duizenden mensen betreft, is het belangrijk om een goed bemande EHBO post ter plaatse aanwezig te hebben. Laat je  zorg uit handen nemen door BeCare.

In het algemeen wordt het begrip publieksevenement breed opgevat. Een evenement kan van alles zijn, variërend van sportwedstrijden, straattheater, braderieën en straatconcerten tot wielerrondes, de Amsterdamse Sail of Concert at Sea op de Brouwersdam. Voor ieder evenement zijn er dan ook andere veiligheidseisen.

Een vergunning aanvraag voor een evenement bevat ook het regelen van de EHBO, BHV, beveiliging, brandwachten en overige medische hulp. Wil je een veilig en vlekkeloos verloop van een bedrijfsfeest, beurs, festival of sportevenement? Wij weten welke stappen we moeten zetten om tot een succesvol en veilig event te komen.

Wij bieden je:

  • Goed opgeleide en ervaren evenementen hulpverleners;
  • Kennis van specifieke ongevallen, zoals alcohol, drugs, sport- en wandelletsel;
  • Professioneel materiaal, zoals AED’s, EHBO-tassen en diverse vervoersmiddelen;
  • Een betrouwbaar netwerk met eigen radiofrequenties, telefonie en internetverbinding.

Wij regelen door heel Nederland de EHBO en overige medische hulp inzet bij uiteenlopende evenementen van particulieren, bedrijven en (overheid) instellingen. Door de inzet van onze goed getrainde hulpverleners en professioneel materiaal spelen wij in op ieder incident dat zich voor kan doen. Maak gebruik van onze kennis en netwerk en creëer een succesvol en veilig evenement. Wij volgen de  Veldnorm Evenementenzorg en zetten gekwalificeerde medewerkers in.


BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.