BHV cursusBHV cursus volgen bij BeCare

Een incident gebeurd altijd onverwachts. Helaas is ook jouw organisatie of bedrijf geen uitzondering hierop. Een beginnend brandje, een collega die van de trap valt, een klant die  in ademnood raakt. Of het pand moet snel ontruimd worden vanwege een grotere calamiteit.

Het is niet alleen verplicht, maar ook ontzettend geruststellend om een bedrijfshulpverlener in huis te hebben, die exact weer wat er moet gebeuren als er een calamiteit plaatsvindt. Ook leer je tijdens de BHV training díe handelingen aan die ook in het dagelijks leven levens kunnen redden!

#let’s save lives together!

BHV cursus op locatie

BeCare levert maatwerk, met een focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. In wederzijds overleg bepalen we welke vaardigheden voor jouw situatie nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een BHV-cursus op locatie, perfect afgestemd op de groep en de praktijksituatie. Dit kan doordat onze instructeurs gecertificeerd zijn voor diverse soorten trainingen en de meesten een achtergrond hebben in de zorg, ambulance en brandweer.

Tijd en locatie

Overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend, de cursus geven we wanneer het jou uitkomt. Dit kan bij ons in Middelharnis, Poortugaal, Vierpolders in Zuid-Holland, Heinkenszand in Zeeland of Zaandam in Noord Holland de cursus volgt, of bij jou op locatie, wij staan voor je klaar. Tijdens de training zijn realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen aanwezig. Voor de brandbestrijding wordt gebruik gemaakt van diverse simulatie- en blusmiddelen.

Naar wens kan tijdens de opleiding gebruik gemaakt worden van een LOTUS. Eventuele hand-outs kunnen dienen als geheugensteun.


bhv cursus

BHV cursus op maat

Tijdens een training op maat leer je wat jouw dagelijkse praktijk aan kennis vereist. Door diverse onderdelen uit ons trainingsaanbod te combineren, stellen wij een training op maat samen die naadloos aansluit bij je situatie.

De training wordt afgesloten met een competentietoets, onder toezicht van een gecertificeerde instructeur. De geslaagde deelnemer ontvangt een bewijs van deelname of een landelijk erkend diploma van het NIKTA.


BHV cursus boeken
Image