BHV cursus

Lees meer


Waarom een BHV cursus volgen bij BeCare?

Een incident kan er zomaar ineens zijn in het bedrijf. Een beginnend brandje, een collega die van de trap valt, een klant die tijdens een verkoop gesprek in ademnood raakt. Of het pand moet snel ontruimd worden vanwege een grotere calamiteit.

Het is niet alleen verplicht, maar ook ontzetten fijn om een bedrijfhulpverlener in huis te hebben, die exact weer wat er moet gebeuren als er een calamiteit plaatsvindt. Ook leer je tijdens de BHV training díe handelingen aan die ook in het dagelijks leven levens kunnen redden!

#let’s save lives together!

BeCare levert maatwerk, met een focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. In wederzijds overleg bepalen we welke vaardigheden voor uw situatie nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een BHV-cursus op locatie, perfect afgestemd op de groep en de praktijksituatie. Dit kan doordat onze instructeurs allen gecertificeerd zijn voor diverse soorten trainingen en de meesten een achtergrond hebben in de zorg, ambulance en brandweer.

Overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend en tegen geringe meerkosten voor uw hele personeel. Of u bij ons in Middelharnis, Poortugaal, Vierpolders in Zuid-Holland, Heinkenszand in Zeeland of Zaandam in Noord Holland de cursus volgt, of op uw locatie, wij staan voor u klaar. Tijdens de training zijn realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen aanwezig. Voor de brandbestrijding wordt gebruik gemaakt van diverse simulatie- en blusmiddelen.

Naar wens kan tijdens de opleiding gebruik gemaakt worden van een LOTUS. Eventuele hand-outs kunnen dienen als geheugensteun.

Wilt u een cursus op maat? Scroll door!

Boeken
Of vergelijk al onze BHV cursussen


BHV Animatie Branddriehoek
 

BHV cursus op maat

Tijdens een training op maat leert u wat ú wilt leren en wat uw dagelijkse praktijk aan kennis vereist. Door diverse onderdelen uit ons trainingsaanbod te combineren, stellen wij een training op maat samen die naadloos aansluit bij uw situatie.

De training wordt afgesloten met een competentietoets, onder toezicht van een gecertificeerde instructeur. De geslaagde deelnemer ontvangt een bewijs van deelname of een landelijk erkend diploma van het NIKTA.

Kosten: op aanvraag beschikbaar.

Ik wil een BHV cursus op maat
 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.

Download brochure


BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.