EHBO EvenementEHBO op jouw evenement


Veiligheid staat voorop! Zeker bij grote evenementen, waarbij het honderden en soms wel duizenden mensen betreft. In het algemeen wordt het begrip publieksevenement breed opgevat. Een evenement kan van alles zijn, variërend van sportwedstrijden, straattheater, braderieën en straatconcerten tot grote festivals of wielerrondes, de Amsterdamse Sail of Concert at Sea op de Brouwersdam. Voor ieder evenement zijn er dan ook andere veiligheidseisen.

Vergunning Evenementen & EHBO

Een vergunningaanvraag voor een evenement bevat ook het regelen van de EHBO, BHV, beveiliging, brandwachten en overige medische hulp. Wil je een veilig en vlekkeloos verloop van een bedrijfsfeest, beurs, festival of sportevenement? Laat ons deze zorg uit handen nemen.

EHBO Evenement door heel Nederland

BeCare regelt door heel Nederland de EHBO en overige medische hulp inzet bij uiteenlopende evenementen van particulieren, bedrijven en (overheid) instellingen. Door de inzet van onze goed getrainde hulpverleners en professioneel materiaal spelen wij in op ieder incident dat zich voor kan doen. Maak gebruik van onze kennis en netwerk en creëer een succesvol en veilig evenement.

Richtlijnen evenementenzorg

Wij volgen de richtlijnen van de Veldnorm Evenementenzorg op de voet en zetten gekwalificeerde medewerkers in.

ehbo evenement sport
ZET ONS IN

Inzet brandwacht evenement

En BeCare doet meer… via ons is het ook mogelijk om een brandwacht in zetten! De taak van een brandwacht is om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Onze brandwachten zijn preventief en repressief aanwezig. Dat betekent dat ze naast het beveiligen van uw evenement, ook direct en kordaat kunnen ingrijpen als dat nodig is.

Naast EHBO en andere medische inzet bij evenementen, zijn onze EHBO-ers en brandwachten ook regelmatig te vinden bij bedrijven. Zij assisteren daar de medische afdeling of verzorgen extra EHBO post bij bijvoorbeeld een turnaround bij een fabriek. Onze brandwachten worden ingezet bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld uitval van een brandmeldinstallatie.

Kortom voor welk doel je EHBO-ers, brandwachten, beveiligers of verkeersregelaars nodig heeft, bij BeCare ben je op de juiste plek!

ehbo evenement kermis
Vraag een offerte aan

BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.