BECARE EVENTS & COMPANYBeCare verzorgt EHBO ondersteuning bij evenementen


Veiligheid staat voorop! Zeker bij grote evenementen, waarbij het honderden en soms wel duizenden mensen betreft. In het algemeen wordt het begrip publieksevenement breed opgevat. Een evenement kan van alles zijn, variërend van sportwedstrijden, straattheater, braderieën en straatconcerten tot wielerrondes, de Amsterdamse Sail of Concert at Sea op de Brouwersdam. Voor ieder evenement zijn er dan ook andere veiligheidseisen.

Een vergunning aanvraag voor een evenement bevat ook het regelen van de EHBO, BHV, beveiliging, brandwachten en overige medische hulp. Wilt u een veilig en vlekkeloos verloop van een bedrijfsfeest, beurs, festival of sportevenement? Laat uw zorg uit handen nemen.

BeCare regelt door heel Nederland de EHBO en overige medische hulp inzet bij uiteenlopende evenementen van particulieren, bedrijven en (overheid) instellingen. Door de inzet van onze goed getrainde hulpverleners en professioneel materiaal spelen wij in op ieder incident dat zich voor kan doen. Maak gebruik van onze kennis en netwerk en creëer een succesvol en veilig evenement.

Wij volgen de richtlijnen van de  Veldnorm Evenementenzorg op de voet en zetten gekwalificeerde medewerkers in.

En BeCare doet meer… via ons kunt u een brandwacht in zetten! De taak van een brandwacht is om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Onze brandwachten zijn preventief en repressief aanwezig. Dat betekent dat ze naast het beveiligen van uw evenement, ook direct en kordaat kunnen ingrijpen als dat nodig is.

Naast EHBO en andere medische inzet bij evenementen, zijn onze EHBO-ers en brandwachten ook regelmatig te vinden bij bedrijven. Zij assisteren daar de medische afdeling of verzorgen extra EHBO post bij bijvoorbeeld een turnaround bij een fabriek. Onze brandwachten worden ingezet bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld uitval van een brandmeldinstallatie.

Kortom voor welk doel u EHBO-ers, brandwachten, beveiligers of verkeersregelaars nodig heeft, bij BeCare bent u op de juiste plek.

Wij verlenen deze dienstverlening in Zuid Holland, Noord Holland en Zeeland en op aanvraag in heel Nederland.

ZET ONS IN

BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.