Gratis Inzet AED

Lees meer

Gratis vervanging van elektroden (en eventueel batterij) bij inzet AED

BeCare vindt het van het grootste belang dat er geen enkele drempel mag zijn om een AED te gebruiken. Men wil de familieleden van het slachtoffer niet belasten met vragen rond de vergoeding van de gebruikte elektroden en batterijen. Omdat kosten geen bezwaar zouden mogen zijn om een levensreddend apparaat in te zetten neemt BeCare BV haar verantwoordelijkheid. Alle AED’s die ooit via BeCare zijn verkocht worden vanaf nu GRATIS van elektroden en batterijen voorzien na een inzet.

Heeft u uw AED ingezet en wilt u weten of u in aanmerking komt voor gratis vervangingsonderdelen? Bel 0187-892177 en houd uw AED bij de hand. Wij controleren direct voor u of het een AED betreft die in aanmerking komt.

Onze kleine lettertjes:

Na een inzet krijgt u op uw AED die via BeCare is geleverd een gratis elektrodenset. Batterijen gaan meestal langer mee dan één inzet. Onze klantenservice helpt u de restcapaciteit van de batterij te controleren. Leeg of een twijfelgeval? Dan doen we niet moeilijk en wordt de batterij eveneens gratis vervangen. Als u de AED maar weer kunt gebruiken!

Vraag na een inzet de gratis vervangende onderdelen aan bij BeCare via tel/mail. Onze klantenservice kan u vragen naar de inzetgegevens van de AED.

Heeft u volwassenenelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe volwassenenelektroden. Kinderelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe kinderelektroden. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderdelen. Voor AED's waarvan de elektroden of batterijen niet meer verkrijgbaar zijn zoeken we naar een andere oplossing. U krijgt vervangende onderdelen direct per pakketservice toegestuurd. Zo is uw AED meestal de volgende dag weer gereed voor gebruik.

Het betreft AED’s die zijn gekocht via BeCare BV. Hier vallen meer dan 20.000 AED’s onder, bijvoorbeeld de AED’s die gekocht zijn van AEDwinkel.nl, AEDshop.nl en aangesloten dealers.

Ook klanten met een onderhoudscontract van BeCare op een AED die niet bij BeCare is gekocht kunnen gratis vervangingsonderdelen aanvragen. De regeling is bedoeld voor organisaties die niet als primair doel hebben om te worden ingeschakeld bij dit soort noodsituaties. Ziekenhuizen, huisartsen, hulpverleningsdiensten en overheidsdiensten zijn uitgesloten omdat zij reeds een budget hebben voor vervangende materialen.

Het is van belang dat AED’s snel weer in gebruik zijn. Vraag uw gratis vervangingsset binnen 1 week na inzet aan.

Boeken


  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Cursus op maat
  • Cursus op locatie
  • Inclusief trainingsboek
  • NIKTA gecertificeerd
  • Realistische oefenpoppen

BeCare

Becare is NIKTA Gecertificeerd: