Blog

Rijnmond Opleidingen en BeCare slaan handen ineen en kunnen bedrijven nu nog beter ondersteunen in het verbeteren van de veiligheid

Bedrijven kunnen vanaf nu op één ‘adres’ terecht met vragen over advies, opleidingen, diensten en producten op het gebied van veiligheid. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatieve trainingen en cursussen op verschillende vlakken. Met de juiste expertise en de breed georiënteerde ervaring, is er voor elk vraagstuk een antwoord. ‘We leveren kwalitatief hoogstaande diensten en dat leer je niet uit een boekje’, zijn Johan Melissant en Irene Stoop het eens. 

Rijnmond Opleidingen en BeCare nemen de zorg rondom het organiseren van veiligheid graag uit handen. Door de maatschappelijke ontwikkelingen, toegenomen risico’s en meer wet- en regelgeving komt een ondernemer voor lastige beslissingen te staan. Met de samenwerking krijgt de klant een volledig op maat gemaakt advies, waarbij de de veiligheid op de werkvloer vanuit verschillende kanten wordt belicht. 

Brede expertise

Rijnmond opleidingen en BeCare adviseren bedrijven breed en met de juiste expertise, denk aan:

 • VCA (VOL en Basisveiligheid) 
 • VCA-SOG kwalificaties
 • Specifieke risicovolle taken binnen de petrochemie
 • IPAF Hoogwerker trainingen
 • Vorkheftruck trainingen
 • NEN-3140 VP/VOP trainingen 
 • BHV
 • EHBO
 • AED en reanimatie
 • Advies en onderhoud EHBO, BHV, AED-materialen 
 • Verkoop EHBO, BHV, AED-materialen 
 • Advies RI&E, BHV/calamiteitenplan
 • Inhuur EHBO, (industriële) brandwacht, verkeersregelaar

Veiligheid op de werkvloer verbeteren door kwaliteit te leveren.

Johan Melissant, directeur Rijnmond Opleidingen: Rijnmond Opleidingen beschikt over ruime theoretische en praktische kennis en denkt mee met de klant. Onze doelstelling is: kwalitatief hoogstaande diensten leveren aan onze klanten.

Levens redden is onze missie!

Irene Stoop, directeur BeCare: “Wij leren onze cursisten levens redden. Onze opleidingen vormen daarin de basis – levens redden leer je niet uit een boekje – wij geven interactieve trainingen met veel praktijkoefeningen.”

Over Rijnmond Opleidingen
Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV (werknaam Rijnmond Opleidingen) verzorgt advies, opleidingen, cursussen en examens. Wij zijn gevestigd aan de Seggelant-Noord 8 te Vierpolders (Brielle). 

Rijnmond Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid en techniek. In het bijzonder risicovolle taken binnen de petrochemische industrie. We beschikken over een goed geoutilleerde opleidingslocatie waar de diverse opleidingen en cursussen worden verzorgd. Indien gewenst en mogelijk geven we ook trainingen op locatie bij onze klanten. Naast standaard VCA, VCA-SOG, IPAF en NEN-kwalificaties, verzorgen wij trainingen op maat voor- en in overleg met de klant.

Veiligheid op de werkvloer verbeteren door kwaliteit te leveren is ons motto. Wanneer medewerkers bekend zijn met de vereiste veiligheids- en werkprocedures, en beschikken over juiste kwalificaties en vaardigheden, zullen er minder ongevallen plaatsvinden.

#veiligheiddoorkwaliteit
www.rijnmondopleidingen.nl 

Over BeCare
BeCare is bijna 15 jaar een opleider op het gebied van BHV, VCA, EHBO, AED-opleidingen en opleidingen tot o.a. preventiemedewerker, hoofd en ploegleider BHV. Om levens te redden is alleen trainen niet voldoende, daarom bieden wij naast onze opleidingen een breed scala producten aan op het gebeid van veiligheid via onze webshop www.hulpverleningswinkel.nl. Onze veiligheidskundigen adviseren graag rondom RI&E, BHV en calamiteiten plannen en andere beleidsmatige ARBO en veiligheidsonderwerpen. Onze onderhoudsmedewerkers verzorgen het onderhoud van AED, EHBOkoffers en blusmiddelen en geven advies en ondersteuning waar nodig.

Dit doen wij in heel Nederland, met trainingslocaties in Middelharnis, Heinkenszand, Zaandam en Albrandswaard.

Evenementen en bedrijven kunnen ook rekenen op onze inzet van evenemtenhulpverleners/EHBO-ers, brandwachten, beveiligers en verkeersregelaars.

#letssavelivestogether 
www.becare.nl

INSCHRIJVEN: https://www.rijnmondopleidingen.nl/vca/cursus/bhv-bedrijfshulpverlening