Blog

Ik ben Julia 18 jaar. Ik volg de opleiding tot management assistent op het Albeda te Sommelsdijk. Op dit moment zit ik in het 3de en laatste jaar van mijn opleiding. En voor mijn opleiding loop ik nu stage bij BeCare.

Waarom bij BeCare?

Ik ben op zoek gegaan naar een stage bedrijf op het eiland, omdat ik niet te ver wil reizen. Want ik moet op de fiets, omdat ik nog geen rijbewijs heb en het ov in deze tijd niet ideaal is. Tijdens mijn zoek tocht naar een geschikt en passend stage bedrijf ben ik BeCare tegengekomen. Ik ben op de website van BeCare gaan kijken en dit sprak mij wel aan. Ik vind het interessant dat ze veel verschillende dingen doen zoals: het geven van trainingen, het verkopen van materialen, het inzetten van hulpverleners op festivals en het onderhouden en keuren van blusmiddelen. Dit speekt mij aan, omdat het veelzijdig is en ik hier waarschijnlijk wel veel van kan leren en dat vind ik belangrijk als je stage gaat lopen.

Ik hoop meer te leren over het werk dat BeCare doet en te leren wat het inhoudt.

Ik denk dat ik veel kan leren bij BeCare. Zo ben je veel bezig met het plannen van trainingen hierbij hoor het uitnodigen en inplannen van de instructeurs en de klanten. Ook moet er gezorgd worden dat alles klaargezet wordt als er een training op locatie is. En als de training geweest is dan moeten er soms ook certificaten gemaakt worden. Dit zijn dingen die ik voor mijn opleiding ook nodig heb. BeCare heeft ook een webshop hierbij is het belangrijk dat de facturen gecontroleerd worden en dat de bestellingen klaargelegd en verstuurd worden. Dit is ook iets wat ik goed kan gebruiken voor mijn opleiding.

Tot nu toe vind ik het erg leuk bij BeCare ik leer steeds meer over het werk wat hier gedaan wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Ik ben blij dat ik mijn stage bij BeCare mag lopen en hoop nog heel veel te leren hier.