Blog

Ook bij BeCare en BHVsite.nl is het vakantie tijd. Hoe merken wij dat?

De trainingen worden wat minder. In gewone werkweken doen we gemiddeld tussen de 20-25 trainingen per week;. Verdeeld over onze drie regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. In de vakantie periode zijn dat er niet meer dan 5-10 per week. Natuurlijk hebben wij door de vakantie spreiding een minder lange zomerperiode. Cruciale beroepsgroepen trainen door in de zomer, kinderdagverblijven en zorgpersoneel blijven we ook in deze periode vaak zien.

Is het dan komkommertijd bij BeCare?

Nee, want we doen meer dan alleen trainingen geven! In de zomer periode zijn onze instructeurs en EHBO’ers actief bij evenementen. EN JA; gelukkig mogen er een aantal evenementen weer doorgaan dit jaar. Zo kun je onze instructeurs/ EHBO’ers tegenkomen in Delft bij de studenten introductiedagen van de TU, bij de Wielerronde van Dirksland en de Triathlons in Herkingen en bij Zeil en Surf Centrum Brouwersdam. De festivals zijn nog wat minder dit jaar, vandaar dat onze EHBO’ers en medisch personeel nog wel ruimte hebben in de planning. Heb je nog plannen om een event te organiseren in 2021 en daarbij EHBO, medisch personeel, brandwachten, beveiligers over verkeersregelaar nodig? Bel ons dan even!

Ook zijn onze specialisten het jaar rond actief bij controle van blusmiddelen/noodverlichting/BMI, het opstellen van RI&E, maken van ontruimingsplattegronden en calamiteitenplannen. Ongevallen gaan NOOIT met vakantie. Zorg dan ook dat het beleid en de materialen rondom veiligheid op orde zijn, voorkomen is immers beter dan genezen.

We horen nog weleens dat dit soort preventieve veiligheidsacties duur zijn, wij zeggen het is niet duur, hooguit wat meer geld, maar besef je wat het kost om een medewerker ziek thuis te hebben ten gevolge van een arbeidsongeval, die voorkomen had kunnen worden. Deze kosten zijn vele malen hoger.

KANTOOR

En wat doen we dan op kantoor?? Natuurlijk gaan Irma en Janne op vakantie, de bezetting op kantoor is niet elke dag zoals jullie buiten vakantie periodes gewend zijn. Alles wat om trainingen gebeurt, doen we in de zomer ook. We zijn normaal te bereiken via mail; dezelfde dag antwoord blijft ons uitgangspunt. De telefoon wordt opgenomen, al kan dat wel even wat langer duren of wat vaker in gesprek zijn.

We zorgen er in de zomer voor dat alles weer up to date is voor het nieuwe seizoen, ruimen op. We kijken of er nieuw trainingsmateriaal aangeschaft dient te worden. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen. Dit jaar schrijven we voor Studytube een nieuwe online training Kinder EHBO. En – niet geheel onbelangrijk – we genieten van de zomer op ons mooie eiland!

We wensen al onze klanten, leveranciers en relaties een mooie zomer, bij vragen staan we natuurlijk altijd voor jullie klaar! Mail naar info@becare.nl of bel met 0187-892177 of 075-2070112