BECARE ACADEMY

Lees meer

Waarom een cursus volgen bij BeCare?

Een incident kan er zomaar ineens zijn. In het bedrijf, op het voetbalveld of op straat. Een beginnend brandje, een collega die zichzelf snijdt, een oudere man die plotseling een circulatiestilstand krijgt of een kindje met een botbreuk. De overlevings- en genezingskans van een slachtoffer wordt mede bepaald door het optreden van omstanders. Weet u hoe te handelen bij calamiteiten?

BeCare levert maatwerk, met een focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. In wederzijds overleg bepalen we welke vaardigheden voor uw situatie nodig zijn, perfect afgestemd op de groep en de praktijksituatie. Dit kan doordat onze instructeurs allen gecertificeerd zijn voor diverse soorten trainingen en de meesten hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan in de zorg, ambulance en brandweer. Zij weten precies wat spoedeisende zorg in houdt.

Locatie:
We hebben sinds 2022 de optie om te trainen op meerdere locaties:

Middelharnis
Heinkenszand
Zaandam
Poortugaal
Vierpolders

Tijdens de trainingen laten onze professionele instructeurs onnodige achtergrondinformatie achterwege en bieden zij bruikbare oefeningen en tips. U traint met realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijk verbandmiddelen. Voor de brandbestrijding wordt gebruik gemaakt van diverse simulatie- en blusmiddelen.

Wij gaan graag een stapje verder!
Naast de reguliere trainingen is BeCare ook gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van onder andere VCA en Code 95 trainingen en een EHBO cursus met spoedeisende medische adviezen.

Vanuit onze achtergrond in de zorg en de ambulance organisatie werken wij graag mee aan het in stand houden en verbeteren van het kwaliteitsniveau van verpleegkundigen en verzorgenden. Met die reden bieden wij de training Voorbehouden en Risicovolle handelingen aan. Van het verzorgen van een specifieke vaardigheidstraining tot het op maat ontwerpen van een (jaarlijks) terugkerende trainingscyclus. Ook is accreditatie via V & VN mogelijk.

Wil jij instructeur worden? Informeer dan naar alle instructeursopleidingen bij BeCare!

De voordelen van een training volgen bij BeCare op een rijtje:

 • Afstemming op doelgroep en praktijksituatie
 • Gecertificeerde instructeurs met veel praktijkervaring
 • Overdag, in de avond, in het weekeind, op eigen locatie of in Middelharnis, Heinkenszand, Zaandam, Poortugaal of Vierpolders
 • Incompany trainingen in Heel Nederland
 • Realistische oefen- en scenariomateriaal
 • Geen instroom eisen
 • E-learning mogelijk, kortere praktijk duur
 • Certificering via NRR, NIKTA of CIBOT, NIBHV, Oranje Kruis, Rode Kruis en op maat.
 • Let's save lives together, wordt een LIFESAVER!

In de trainingen van BeCare leer je handelingen aan die in het dagelijkse leven levens kunnen redden. #let’s save lives together!

Vraag hieronder een offerte aan voor een BHV, EHBO of AED & Reanimatie cursus of een cursus op maat. 

#ZuidHolland

#NoordHolland

#Zeeland

Boek nu !
 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.


Download brochure
 

BeCare is NIKTA, Cibot en Oranje Kruis Gecertificeerd:
 • Brochure aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.