bhv cursus 1 dagBHV cursus 1 dag


BeCare biedt een BHV-cursus in 1 dag afgerond kan worden. Je volgt deze cursus op één van onze locaties of door middel van een incompany training binnen jullie bedrijf. Bereid jezelf en je collega’s voor om te handelen bij een calamiteit, volg de BHV cursus 1 dag!

Hoe werkt het?

Bij de BHV cursus 1 dag wordt er van je gevraagd om het theoretische gedeelte vooraf online te volgen via ons e-learning programma. Deze volg je in je eigen tijd en op je eigen tempo (2-3 uur). Na het behalen van het theorie-examen kun je je inschrijven voor de praktijkdag. Tijdens deze trainingsdag krijg je alle praktische elementen van de BHV training onder de knie.


Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image
€ 175*


*De kosten voor e-learning inclusief certificaat bedraagt € 20. Deze kosten komen boven op de praktijkdag kosten.

BHV basiscursus 1 dag

Er moet binnen ieder bedrijf minimaal één BHV’er aanwezig zijn. Het is verplicht dat deze BHV’er in het bezit is van een geldig BHV certificaat. Je volgt deze basiscursus in 1 dag met maximaal 12 collega’s.

Na de basistraining in 1 dag kun jij:

  • Een AED gebruiken
  • Hulpdiensten alarmeren
  • Reageren bij niet-spoedeisende hulp
  • Met brand omgaan en de juiste keuzes maken
  • Een ontruiming bij brand begeleiden

BHV cursus 1 dag

BHV cursus 1 dag

Wij bieden ook andere BHV cursussen aan in 1 dag

BHV basiscursus kind
De BHV basiscursus kind is ook binnen 1 dag af te ronden. Deze training is geschikt voor kinderopvang, basisscholen en BSO’s. Ontdek meer over BHV basiscursus kind.

Herhalingscursus
Na één jaar is de kennis en kunde van bedrijfshulpverlening alweer ver weggezakt, daarom is een herhalingscursus nodig. Deze cursus is in 1 dag af te ronden. Ontdek meer over de herhalingscursus.

Cursus Ploegleider BHV
Bij meerdere BHV’ers binnen een organisatie is het aanstellen van een BHV ploegleider essentieel. Hij of zij communiceert in een dergelijke situatie met externe hulpdiensten en coördineert alle aanwezige BHV’ers zodat iedereen effectief ingezet kan worden. Deze cursus is ook in 1 dag af te ronden. Ontdek meer over de cursus ploegleider BHV.

Cursus Hoofd BHV
De opleiding Hoofd BHV strategisch is bedoeld voor mensen die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie. Deze cursus duurt 3 dagen. Ontdek meer over de cursus Hoofd BHV.


Vergelijk alle BHV cursussen

Is een BHV cursus verplicht?

Sinds 1994 eist de Arbowet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Volgens de Nederlandse arbeidsinspectie moeten er in iedere organisatie BHV'ers aanwezig zijn. Ook is het verplicht dat BHV'ers ieder jaar bijscholing krijgen.

Waarom een BHV cursus bij Becare volgen?

Een beginnend brandje, een collega die van de trap valt, een klant die tijdens een verkoop gesprek in ademnood raakt... Calamiteiten vinden altijd onverwacht plaats en je wilt dan dat er meteen gehandeld kan worden. BeCare levert maatwerk, met een focus op de toepassing in de praktijk. In overleg bepalen we welke vaardigheden binnen jouw bedrijf en situatie nodig zijn, om te zorgen voor een perfect aansluitende cursusinhoud.

BHV cursus 1 dag