BHV basistrainingBHV Basistraining


Ook bij jouw organisatie kan er altijd iets gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een BHV basistraining zorg je dat er altijd goed getrainde hulpverleners aanwezig zijn. En dat maakt het verschil, soms zelfs tussen leven en dood.


Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image
€ 175


Wat is de BHV basis training precies?

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De basisprincipes van deze onderwerpen leer je in de BHV basistraining van BeCare.

Wat leer ik tijdens een BHV basistraining?

  • Hoe gebruik ik een AED
  • Hoe alarmeer ik hulpdiensten
  • Hoe reageer ik bij niet-spoedeisende hulp
  • Brand en wat zijn de gevaren van brand
  • Wat is mijn taak als BHV-er bij Brand & Ontruiming

BHV basistraining

BHV basistraining

Is een BHV basistraining verplicht?

Sinds 1994 eist de Arbowet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Iedere organisatie is daarom wettelijk verplicht om tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en er moet altijd een BHV-er binnen het bedrijf aanwezig te zijn.

Waarom een BHV basistraining bij Becare volgen?

Een beginnend brandje, een collega die van de trap valt, een klant die tijdens een verkoop gesprek in ademnood raakt... Calamiteiten vinden altijd onverwacht plaats en je wilt dan dat er meteen gehandeld kan worden. BeCare legt de focus op de toepassing in de praktijk, dat betekent dat we graag van jouw BHV training maatwerk maken. In overleg bepalen we welke vaardigheden binnen jouw bedrijf en situatie nodig zijn, om te zorgen voor een perfect aansluitende cursusinhoud.


BHV basistraining
Boek de BHV basistraining
BHV basistraining