BHV cursus Capelle aan den IJssel


BHV cursus Capelle aan den IJssel


In geval van een brand, ongeval of ontruiming kan een BHV cursus in Capelle aan den IJssel van belang zijn. Want hoe ga je als bedrijf of organisatie om met zulke noodgevallen? Met een BHV cursus van BeCare leiden we je op tot een bedrijfshulpverlener die onder andere eerste hulp kan verlenen, weet hoe een brand kan worden bestreden en effectief kan communiceren in een noodsituatie.


Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image

€ 180*Het opleidingsaanbod van BeCare

BeCare biedt verschillende BHV cursussen aan in Capelle aan den IJssel. Heb je nog geen ervaring met bedrijfshulpverlening? Dan is de BHV basiscursus met e-learning misschien iets voor jou. Daarnaast bieden we een BHV herhaling cursus aan en leren we je hoe je een gebouw veilig en efficiënt kan ontruimen met de BHV ontruimingsoefening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je ons cursusaanbod.

BHV cursus op maat

Naast onze algemene trainingen en opleidingen, bieden we BHV cursussen op maat aan. De cursus wordt ontworpen op basis van je dagelijkse praktijk, wensen en behoeften. We kunnen verschillende onderdelen van ons opleidingsaanbod combineren tot de geschikte BHV cursus voor je bedrijf of organisatie. De cursus eindigt met een competentietoets. Na het behalen van de toets ontvangt de cursist een landelijk erkend certificaat.


  BHV Capelle aan den IJssel

  Certificering

  Onze certificaten zijn erkend door instanties als NIKTA (Nederlands Instituut voor Kwaliteit en Arbozorg) en NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). Dit houdt in dat onze BHV cursussen in Capelle aan den IJssel voldoen aan de wettelijke eisen.

  Over BeCare

  BeCare is in 2007 ontstaan met de drive om ‘gewone’ burgers op te leiden tot lifesavers. Met 50 instructeurs, die ervaring hebben in de spoedeisende hulpverlening of bij de brandweer, biedt BeCare professionele BHV cursussen aan in Capelle aan den IJssel. We kunnen per jaar 1.000 trainingen verzorgen en rond de 10.000 cursisten opleiden tot lifesavers.


  bhv cursus den haag


  Boek de BHV cursus Capelle aan den IJssel
  BHV cursus Den Haag