BHV cursus Horeca
BHV cursus horeca


Druk, druk, druk, veel klanten in het restaurant en die willen allemaal snel geholpen worden.  Snelheid in handelen kan ook risico's opleveren. Met een BHV cursus horeca kun jij de veiligheid van je collega's en de aanwezige klanten optimaliseren.

Een brandwond, snijwond of een klant die zich verslikt. Goed getraind horecapersoneel kan tijdens een calamiteit het verschil maken. Soms zelfs tussen leven en dood! Ook een verschil maken voor je klanten? Volg een BHV cursus en wordt bedrijfshulpverlener in slechts 1 dag.

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbowet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heb je personeel in dienst? Dan ben je wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV-er binnen het bedrijf aanwezig zijn.

bhv cursus horeca
Boek de BHV cursus HORECA
>>

Voor wie is de BHV cursus horeca:

Medewerkers van een restaurant, (eet)cafe, beachclub, lunchcafe, hotel, brasserie en alle andere gelegenheden met horeca. Er moet altijd 1 medewerker aanwezig zijn die het cerficaat BHV'er heeft gehaald, dit geldt niet alleen tijdens openingstijden, maar ten alle tijden dat er personeel aan het werk is.

Instroomeisen:

De minimale leeftijd is 16 jaar. Kennis van de taal waarin de cursus wordt gegeven is vereist. Standaard zijn onze cursussen in het Nederlands, maar andere talen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Examen:

Het examen hangt af of de cursist de BHV cursus horeca basis of de herhalingstraining volgt.

Duur:

De cursus bestaat uit een e-learning die de cursist op eigen tijd en locatie kan volgen. Gemiddeld kost dit zo'n 2 tot 3 uur. Daarna volgt de cursist een praktijkdag van ongeveer 7,5 uur.

Locatie:

We hebben sinds 2022 de optie om te trainen op meerdere locaties in Nederland:

  • Middelharnis
  • Heinkenszand
  • Zaandam
  • Poortugaal
  • Vierpolders

Daarnaast is het altijd mogelijk om een BHV cursus horeca op locatie te organiseren. Onze instructeur komt dan langs bij jouw hotel, restaurant, cafe of andere gelegenheid om medewerkers te trainen.

Certificering:

NIKTA of CIBOT

Kosten BHV cursus horeca:

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen vorm. Vul het formulier in via onderstaande button en wij geven je graag meer informatie!


Image
Boek de BHV cursus HORECA
>>

Inhoud van BHV cursus horeca:

Tijdens de basiscursus van BHV voor de horeca wordt alle parktijk doorgenomen aan de hand van de e-learning. Bij de herhalingstraining wordt de kennis en kunde opgefrist. Onder andere de volgende onderdelen komen aan bod:


bhv cursus horeca
Boek de BHV cursus HORECA
>>

Of vergelijk al onze BHV cursussen
Image