BHV cursus in company


Als bedrijf ben je verplicht om een aantal BHV’ers (bedrijfshulpverleners) in dienst te hebben. BeCare biedt de BHV cursus al ruim 15 jaar aan door heel Nederland. Wij hebben verschillende locaties waar wij onze cursussen verzorgen, maar kunnen ook bij jou op locatie een incompany training geven.

Wat is een in company training?

Bij een incompany training kom je niet met jouw team naar een locatie van BeCare, maar komen onze instructeurs naar jou! De datum en het dagdeel wordt in overleg met elkaar bepaald. Onze instructeurs kunnen van maandag t/m zaterdag een incompany cursus verzorgen. De cursus duurt 7 uur, maar is indien gewenst ook op te splitsen in 2 dagdelen.

Een incompany training kan door iedereen gevolgd worden, of je bij een grote of kleine organisatie werkt. Ben je ZZP’er of een klein MBK-bedrijf? Misschien kun je een groepje collega-ondernemers vinden waarmee je de cursus samen kunt volgen.

Toelatingseisen:

 • Om deel te nemen aan de BHV cursus incompany heb je het certificaat van de e-learning nodig
 • Daarnaast moet je minimaal 16 jaar zijn.
 • Ook is het van belang dat je kennis van de taal hebt waarin de cursus wordt gegeven. Standaard wordt de training in het Nederlands gegeven. Wij bieden de cursus op aanvraag ook in andere talen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie

Wat kun je verwachten van de BeCare BHV in company cursus?

Voor de training nemen wij realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen mee. Voor de brandoefening worden diverse simulatie- en blusmiddelen meegenomen. Indien gewenst kan er tijdens de cursusdag gebruik gemaakt worden van een LOTUS.

 • Duur praktijkdeel: 7 uur
 • Groepsgrootte: 12 medewerkers
 • Deelnemers: alleen medewerkers van eigen bedrijf
 • Kosten: afhankelijk van het aantal en soort deelnemers
 • Lunch: indien gewenst verzorgen wij de lunch

  BHV cursus in company

  BHV training in company

  Vergelijk cursussen

  Gebruik onze vergelijker en ontdek welke cursusvorm het beste bij jouw organisatie past.  Boek deze BHV cursus