BHV training RotterdamBHV training Rotterdam


Ben je op zoek naar een BHV training in Rotterdam? De trainers en instructeurs van BeCare komen naar jouw organisatie om je in één dag op te leiden tot bedrijfshulpverlener. Je kunt bij ons terecht voor de basistraining en herhalingscursus. Lees verder en ontdek alles over onze BHV training Rotterdam.


Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image

€ 180*
BHV training Rotterdam

De BHV training Rotterdam is bedoeld voor organisaties in de regio Rotterdam die in één dag hun BHV certificaat willen behalen. In Nederland is het zo geregeld dat iedere organisatie wettelijk verplicht is om tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast moet er altijd een BHV-er binnen het bedrijf aanwezig zijn. Door een BHV training leren medewerkers hoe ze moeten handelen bij een calamiteit, de BHV training is daardoor een training van levensbelang!

Voor wie: Medewerkers die hun BHV certificaat willen behalen of behouden
Cursusduur: 1 dag                  
*Kosten: € 180 voor de praktijkdag en € 20 voor de e-learning en het certificaat.  
Locatie: Bij jouw organisatie op locatie of op onze BeCare locaties in Vierpolders, Heinkenszand, Poortugaal, Middelharnis of Zaandam.

Wat je leert tijdens een BHV training

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De basisprincipes van deze onderwerpen leer je in de BHV basistraining van BeCare. Als je al in het bezit bent van een EHBO-diploma dien je alsnog het BHV certificaat te behalen. Een EHBO’er mist de kennis over evacuatie en brandbestrijding namelijk nog. Dit alles leer je in de BHV cursus in 1 dag.


BHV training Rotterdam

Je leert onder andere over: 

  • Gebruik van de AED
  • Hoe alarmeer je de hulpdiensten
  • Hoe reageer je bij niet-spoedeisende hulp
  • Brand en gevaren van brand
  • De taak van de BHV-er bij Brand & Ontruiming

Voor de training nemen wij realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen mee. Voor de brandoefening worden diverse simulatie- en blusmiddelen meegenomen. Indien gewenst kan er tijdens de cursusdag gebruik gemaakt worden van een LOTUS. 


BHV training Rotterdam

Boek deze BHV cursus
BHV training Rotterdam