bhv training zeelandBHV training Zeeland


Wil je een BHV training in Zeeland volgen? De trainers en instructeurs van BeCare komen naar jouw organisatie om je in één dag op te leiden tot bedrijfshulpverlener. Zowel voor de basistraining als herhalingscursus. 


Image
1 dag
Image
Bij jouw organisatie op locatie of op een BeCare locatie
Image

€ 180*
BHV training zeeland

De BHV training Zeeland is bedoeld voor organisaties in Zeeland die in één dag hun BHV certificaat willen behalen. Iedere organisatie is wettelijk verplicht om tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en er moet altijd een BHV-er binnen het bedrijf aanwezig te zijn. Medewerkers moeten weten hoe te handelen bij een calamiteit. Daardoor is de BHV training een training van levensbelang!

Voor wie: Medewerkers die hun BHV certificaat willen behalen of behouden
Cursusduur: 1 dag                  
Kosten: € 180 voor de praktijkdag en € 20 voor de e-learning en het certificaat.  
Locatie: Bij jouw organisatie op locatie of op onze BeCare locaties in Heinkenszand (Zuid-Beveland, Zeeland) of Middelharnis (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland).

Wat leer ik tijdens een BHV training?

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De basisprincipes van deze onderwerpen leer je in de BHV basistraining van BeCare. Als je al in het bezit bent van een EHBO-diploma dien je alsnog het BHV certificaat te behalen. Een EHBO’er mist de kennis over evacuatie en brandbestrijding namelijk nog.

Je leert in de BHV cursus van 1 dag onder andere over: 

  • Gebruik van de AED
  • Hoe alarmeer je de hulpdiensten
  • Hoe reageer je bij niet-spoedeisende hulp
  • Brand en gevaren van brand
  • De taak van de BHV-er bij Brand & Ontruiming

BHV Training Zeeland

Wat zijn de voordelen van een BHV training in Zeeland?  

  • Het is een maatwerk cursus voor jouw organisatie
  • De dag vindt plaats in je eigen vertrouwde omgeving
  • Theorie direct toe te passen in eigen gebouw
  • Geen reiskosten en reistijd voor medewerkers

Voor de training nemen wij realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen mee. Voor de brandoefening worden diverse simulatie- en blusmiddelen meegenomen. Indien gewenst kan er tijdens de cursusdag gebruik gemaakt worden van een LOTUS. Boek de BHV training Zeeland
BHV training Zeeland

Ook herhaling BHV cursus Zeeland mogelijk

Het jaarlijks volgen van een BHV-herhalingscursus is van cruciaal belang om de effectiviteit van bedrijfshulpverleners te waarborgen. Daarnaast is het ook wettelijk verplicht dat er een medewerker met geldig BHV certificaat aanwezig is. Het draagt bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen binnen de organisatie. Ook in Zeeland geven wij herhalingscursussen voor BHV.  


Boek herhaling BHV training Zeeland

Waarom een BHV training Zeeland bij Becare volgen?

Een beginnend brandje, een collega die van de trap valt, een klant die tijdens een verkoop gesprek in ademnood raakt... Calamiteiten vinden altijd onverwacht plaats en je wilt dan dat er meteen gehandeld kan worden. BeCare legt de focus op de toepassing in de praktijk, dat betekent dat we graag van jouw BHV training in Zeeland maatwerk maken. In overleg bepalen we welke vaardigheden binnen jouw bedrijf en situatie nodig zijn, om te zorgen voor een perfect aansluitende cursusinhoud.

BHV training Zeeland