Coördinator COVID-19

Lees meer

COVID-19 training

Nog steeds actueel..

Zoals altijd: BeCare Takes Care! Wij zijn klaar om je te helpen, begeleiden en adviseren in het COVID-19 en/of 1,5 meter proof maken van jouw organisatie. BeCare verzorgt al vanaf 2020 de ‘Coördinator COVID-19’ training. Werk je in de kinderopvang, primair onderwijs, speciaal onderwijs, sportvereniging, supermarkt, kledingwinkel, of ben je gastouder, deze training is voor jou. De training wordt compleet COVID-19 proof gegeven, waarbij de veiligheid van de cursisten is gewaarborgd.

In het verlengde van onze BHV-trainingen, richt ook de training Coördinator COVID-19 zich op het inventariseren van risico’s. Nieuwe risico’s omtrent het virus, brengen nieuwe handelingen en voorzorgsmaatregelen met zich mee. Op het gebied van trainingen leveren wij maatwerk en we focussen op het toepassen van de theoretische kennis in de praktijk.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die de organisatie moeten inrichten volgens de 1,5 meter regeling en/of de organisatie COVID-19 veilig moeten maken. Deze richtlijnen moeten bewaken en controleren, om de organisatie zo veilig en gezond mogelijk te houden.

Instroomeisen
Leeftijd minimaal 18 jaar, iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, goede kennis van de taal waarin de cursus wordt gegeven (standaard Nederlands, Engels op aanvraag).

Inhoud van de cursus
Tijdens de training nemen we je mee in alle ins- and outs omtrent COVID-19, oftewel het Corona virus. We beginnen met een brede introductie van COVID-19 om je zo goed mogelijk op de rest van de training voor te bereiden. En jou ook in staat te stellen om vragen van je collega’s of klanten te beantwoorden. Je leert de regels en richtlijnen en hoe deze toe te passen in jouw werkomgeving. Hoe ga je om met het liftgebruik of hoe wordt de toegang tot het gebouw gereguleerd? En in de training kom je erachter welke voorzorg materialen in jouw werkomgeving passen. Heeft het namelijk zin om mondkapjes te gebruiken in de situatie waar jouw organisatie zich bevindt? Ook leren we je hoe je de cultuur en het gedrag binnen jouw organisatie veranderd. De nieuwe richtlijnen omtrent veilig werken en de ’1,5 meter proof situatie’ moeten natuurlijk wel worden opgevolgd.

De training bevat ook een bezoek van 1 uur aan een locatie van de organisatie om de geleerde kennis in de praktijk te brengen.

Examen
De instructeur beoordeelt tijdens de trainingsdag de theoretische en praktische competenties van de deelnemers.

Duur
Afhankelijk van de gekozen trainingsvorm.

Locatie

  • Online
  • Locatie klant

Certificering
De deelnemers die de training afronden ontvangen het deelname-certificaat Coördinator COVID-19.

Wat kun je als Coördinator COVID-19?

  • Je controleert de 1,5 meter situatie
  • Je bewaakt en zorgt voor de veilige, prettige en gezonde werkomgeving
  • Je begeleidt gebouwgebruikers
  • Je verspreidt intern informatie rondom regels en het virus
  • Je bent in staat het gedrag van collega’s en klanten te beïnvloeden
  • Je bent een vraagbaak voor collega’s

Na de training zal BeCare persoonlijk kennis maken met de ruimte, werkomgeving en situatie en hierbij advies uitbrengen. Dit bezoek heeft een duur van 1 uur. We brengen de geleerde kennis samen in praktijk. Zo weet jij zeker dat jouw werkomgeving COVID-19 en/of 1,5 meter proof is

Kosten
Kosten afhankelijk van de gekozen trainingsvorm

Neem contact op voor meer informatie.

Boeken
Of vergelijk al onze BHV cursussen


 

Download de brochure voor een volledig informatie overzicht.


Download brochure
 

BeCare is NIKTA Gecertificeerd:


 


  • Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.